Én-idő kártya

Ajándékozz időt! Rohanó világunkban az idő szerepe egyre inkább felértékelődik. Egyre több mindent csinálunk, és egyre kevesebb idő jut magunkra. Ezért is gondoltunk arra, hogy létrehozzuk az Én-idő kártyát, amivel egy különleges élményt és alkotó időt ajándékozhatsz szeretteidnek. Vásárlásoddal nem csak a megajándékozottnak okozol örömet, hanem hozzájárulsz  megváltozott munkaképességű emberek munkahelyének fenntartásához.

Mit ajándékozol az Én-idő kártyával?

  • 2 szabadon választott kerámia önálló megfestését (+utómunkáját)
  • Az alkotáshoz szükséges eszközök biztosítását
  • Stresszcsökkentő kreatív kikapcsolódást és az alkotás örömét
  • Csendes, falusias környezetet
  • Egészséges frissítőket (különböző gyógynövényteák, házi szörpök, ropogtatni valók)
  • Betekintést egy megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató munkahely világába

Mit kell tudnod még az Én-idő kártyáról?

Fontos, hogy az Én-idő kártyával nem egy vezetett workshopot ajándékozol. Az alkotás szabadon, nem állandó felügyelet mellett történik. A foglalkozás elején természetesen minden szükséges információt és segítéséget megadunk ahhoz, hogy a végén vendégeink elégedetten és büszkeséggel csodálhassák majd meg az elkészült műveket.

Vásárlás menete:

Az Én-idő kártya ajándékutalványt személyesen átveheted műhelyünkben, de e-mailben, pdf formátumban vagy postai úton is el tudjuk küldeni. A vásárlástól számított 12 hónapig érvényes.

A kész alkotást egyeztetést követően személyesen lehet átvenni a műhelyünkben, vagy szükséges esetén saját költségre postázzuk őket. Az utómunka körülbelül 2 hetet vesz igénybe.

Foglalkozás helyszíne:
7631, Pécs-Nagyárpád, Fő tér 17.

Ár: 7000,-Ft

Egyéni igények, speciális kérések esetén keressetek minket bizalommal! 🙂

Tel: 20-4936222